Moderne kunst van Hoogland bij Art Bavel

23 september 2024
Werk van Arno Hoogland, een productontwerper en interieurarchitect uit Amsterdam, is nu te zien bij Art Bavel. Hoogland staat bekend om zijn unieke mix van moderne productietechnieken en traditionele ambachten, zoals houtbewerking.


In zijn nieuwste werk verkent hij de interactie tussen vorm, licht en beweging, met een focus op de relatie tussen mensen en hun omgeving. Zijn objecten zijn ontworpen om interactie te stimuleren en bewustzijn te creëren over de ruimte om ons heen.


Naast zijn objectontwerpen is Arno Hoogland ook actief in het inrichten van complete interieurs voor hotels, bars en andere commerciële ruimtes, zoals de Kaasbar in Utrecht. Zijn benadering richt zich op het creëren van een harmonieuze sfeer die de unieke identiteit van elke locatie weerspiegelt. Door zijn aandacht voor detail en gebruik van duurzame materialen weet hij ruimtes te transformeren tot inspirerende omgevingen.

 

Deze tentoonstelling biedt een kans om Hooglands recente werk te bekijken en de aandacht voor detail en vakmanschap te zien. We nodigen u van harte uit om de galerie te bezoeken en het werk van deze ontwerper te zien.